Határmenti

Ügyvédi szolgáltatások

Ügyvédi szolgáltatások Dr. Czudar Sándor ügyvédi irodája a mindennapi és az üzleti életben jelentkező valamennyi jogi problémára megbízható megoldással és szaktanáccsal szolgál ügyfelei részére. Az alapítvány munkája szempontjából is szerencsés, hogy az ügyvédi iroda „testközelben” dolgozik, hiszen mindkettő az inkubátorházban működik.

Az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. törvény (Üt.) rendelkezéseinek megfelelően ügyvédi tevékenységük körében ellátják megbízóik peres és peren kívüli képviseletét, jogi tanácsot adnak, szerződéseket, okiratokat és egyéb beadványokat készítenek és végeznek minden olyan egyéb tevékenységet, amelyre az Üt. lehetőséget biztosít. Az ügyvédi irodánk célja egyebek között a gazdasági élet szereplőinek „kalauzolása” a jogszabályok mindennapi útvesztőjében. Mindezt oly módon, hogy a szigorú jogszabályi kereteket nem áthágva, életszerű és megvalósítható megoldási lehetőségeket nyújtsanak ügyfeleinknek. Felkészültek komplex problémák megoldására, mindemellett a lehető legnagyobb rugalmassággal ott és akkor igyekeznek ügyfeleik rendelkezésére állni, ahol és amikor megbízóik annak szükségét látják. Az iroda munkatársai tudják, hogy a vállalkozóknak szükségük van a jogi praktikákra, a tisztességes, etikus vállalkozói kultúra terjesztése által nyújtott segítségre, háttértámogatásra. Az iroda szolgáltatásait igénybe vevő vállalkozások tájékozódhatnak a munkajoggal, társasági joggal, adó- és társadalombiztosítási joggal felmerülő kérdésekben, a kezdő vállalkozók pedig segítséget kaphatnak az alapvető vállalkozási formák kiválasztásában, továbbá minden egyéb, a vállalkozás indításához szükséges jogi feltételt illetően.

Ennek elősegítése érdekében az iroda munkatársai szakirányú képesítésekkel is rendelkeznek, munkájukat a hatályos joganyag értelmezését segítő jogi könyvtár, valamint korszerű számítógépes rendszer segíti.

Az iroda ügyfélkörét elsősorban magánszemélyek, kis-és közepes vállalkozások adják, emellett azonban több intézmény és nagyvállalat állandó, valamint több önkormányzat és gazdasági társaság eseti jogi képviseletét is ellátják. A Czudar Ügyvédi Iroda a www.ingatlanjog.hu Nógrád megyei tanácsadó ügyvéde.

Elérhetőség: telefon: 35/500-031, fax: 35/500-032, web: www.czudarugyved.hu

Ügyvédi iroda