Határmenti

Alapítvány Pályázatíró és Tanácsadó Irodája, melynek munkatársai a vállalkozások fejlesztésében szerzett tapasztalatai alapján végzik – elsősorban a megyei – mikro- és kisvállalkozások részére tanácsadói, pályázatírói tevékenységüket.

Munkájuk pályázatfigyelő, forrásfelkutató tevékenységen alapul, melyet ingyenes szolgáltatásként biztosítanak partnereik számára. A legfrissebb pályázatokról közérthető pályázati tájékoztatót készítenek rendszeresen, melyet elektronikus úton juttatnak el minden érdeklődőnek. A térségben hiányt pótol szolgáltatásuk, ügyfélkörük egyre bővül és ami még ennél is fontosabb, munkájukat segítő megyei szakértőket sikerült maguk mellé állítani. A megyei vállalkozások, önkormányzatok, intézmények és civil szervezetek részére információs és tanácsadó tevékenységet is végeznek.

Az iroda szolgáltatásai sokrétűek: pályázatfigyelés, pályázati tájékoztatók szervezése, pályázat előkészítés, források felkutatása, pályázatok készítése, üzleti tervezés (üzleti tervek, megvalósíthatósági tanulmányok készítése), hitelkonstrukciók felkutatása, hitelkérelmek kidolgozása, Széchenyi-kártya ügyintézés előkészítése, vállalkozói klubok szervezése, működtetése, információs rendezvények szervezése. Az inkubátorház ünnepélyes átadását követően ismételten beköltözik az épületbe a Pályázatíró és Tanácsadó Iroda, mely a Határmenti Régió Fejlesztéséért Alapítvány projektjét is kidolgozta. A megújult környezetben, kulturált körülmények között várjuk meglévő és leendő partnereinket elsősorban következő szolgáltatásokkal:

Az alapítvány és az iroda a projekt ideje alatt kiépítette azt a partneri kört, amely a következő években is szolgálni tudja a térség vállalkozásait, civil szervezeteit, önkormányzatait fejlesztési programjaik kidolgozásában. Ennek megfelelően már nem csak magyarországi és közvetlen európai uniós, hanem szlovákiai pályázatok, projektek kidolgozásában is közreműködnek partnereink segítségével.

Töltse le pályázati tájékoztatónkat!

A Pályázatíró és Tanácsadó Iroda elérhetőségei:

2660 Balassagyarmat, Rákóczi ú 13.,
e-mail: otteva@starjan.hu ; mravcsik@starjan.hu
Telefon: 30-599-2168, 30-676-5835

A pályázatok, projektek kidolgozásában együttműködő partnereink elérhetőségei:

RRA Poiplia (szlovákiai pályázatok)
990 01 Veľký Krtíš, Nám. A.H. Škultétyho 1. Lőrincz Mária, igazgató
Telefon: +421474911797, e-mail: rrapoiplie@rrapoiplie.sk
Riaditeľka CPK (szlovákiai pályázatok)

Ing. Katarína Škrdlová, 990 01 Veľký Krtíš, Komenského 3,
Telefon:. +421-047-49 110 81m fax: +421-047-49 110 80, e-mail: cpk.velkykrtis@velky-krtis.sk

MEZŐSOFT Kft. (mezőgazdasági pályázatok)
Liebmann-né Veres Éva, 3100 Salgótarján, Lőwy S. u. 4. 2/8.
Telefon:. +36-20-955-1142, e-mail: mezosoft1@digikabel.hu; veres.evamaria@gmail.com